BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 2, 2010

SELAMAT BERTEMU KEMBALI


Assalamualaikum salam sejahtera dan selamat bertemu kembali buat semua kenalan dialam maya ini...hee....dah berbulan2 kita tenggelam sebab kapal karam hihi.....hari ni kita dah timbul balik mudah2an akan terus timbul terapung macam bunga teratai kat atas tu kan..
Sebenarnya walau pun kita menyepi namun tetap meronda dan ziarah rumah kawan2 semua
jenguk lepas rindu dan selongkar segala menu resepi yang best2 dan bawak balik mane yang patut tanpa meninggalkan jejak...minta halal ye..
Semenjak dua menjak ni memang hilang mood dan no idea nak berblog nape ek ?! dah tua kot..dah nak jadi nenek ala cepat sangat dapat title tu tapi syukur Alhamdulillah merasa juga menimang cucu ( Macam tak percaya ) mula2 dapat tau tu kan menggigil kepala lutut kita macam kita pulak yang termengandung ..tak bolih nak tido malam tu macam2 perasaan yang timbul..terkejut beruk , gembira ,terharu dan macam2 lagi nak cerita pun tak reti.. last2 ada pulak rasa nak ketuk shopping komplek malam tu juga nak pilih baju baby ..normal ke kita ni ek..member sebelah kita nampak cool je..kontrol le tu..
Apa2 pun kita sentiasa berdoa semuga ALLAH memberi kekuatan,kesihatan yang baik dan memudahkan segala urusan sepanjang masa kehamilan hinggalah sampai kesaat untuk melahirkan kepada menantu kita yang sangat kita kasihi..InsyaALLAH.

JUMPA LAGI..TQ WSLM.

24 comments:

inahar ali said...

salam rindu datin el..alhamdulillah bakal dapat cucu dh dier ek!! kita pun hepi giler dengar berita camni.. xpe dun wori datin el kalu jd nenek tetap nenek vogue u!! hehe..tahniah ye!

Ummi Hanie said...

salam kenalan kak ... :)

My 1st GIVEAWAY - menangi kaftan chantek !

ain said...

Waalaikumsalam kak!! Alhamdulilah.. selamat kembali semula. Dan semoga Allah mempermudahkan selama tempoh kehamilan menantu akak!!

S.I.T.I said...

Salam Datin El,
ingatkan blog ni dah jd cam kapal titanic. tenggelam tak timbul-timbul.:P
tahniah...tak lama lg dpt title baru. Nenek El. Moga bertambah-tambah rezeki...
harap bakal ibu tu pun sihat sentiasa...

CT Delima said...

Datin el...tahniah kerana dah nak dapat cucu dah nak jadi nenek ya. Tentu lah gembira rasa nya kan. Ct pun dah jadi nanny gak ni. dah 9 cucu ct tau hehehe. anak sedara ramai yang dah kawin hehehe.

Tu lah pagi tadi ct cuba masuk blog datin el ni. Tapi nape tah tak bole sampai refres 2-3 kali. Harap datin el sihat2 selalu ya. rindu lama gak tengok masakkan datin el ni :DD

Datin El said...

inahar..hehe skg kite dah bela rambut panjang nak buat siput maklumlah nak jd nenek..hihi

Datin El said...

Ummi Hanie..salam kenal juga dr akak t.ksh sudi singgah..

Datin El said...

ain..t.ksh byk2 mdh2an macam tulah ain..

Datin El said...

s.i.t.i..tulah nasip baik masih timbul kan..klu jd kapal titanic tinggal sejarah jelah ek..

Datin El said...

CT delima..t.ksh byk2 ct dah adelah pengalaman jd nenek senanglah nanti..akak ni gabra dah lame tak pegang baby..hehe

cikmanggis said...

Tahniah dari kita juga ya...untungnya menantu datin dapat mertua cam datin ni..baik hati,pemurah...penyayang ...sonot tol!!!

Datin El said...

cikmanggis..hehe tq jgn memuji sangat takut terus tenggelam nanti..cm pun ape kurang sangat baik orgnye

Achik said...

salam datin..wah lama betul kite tak bersiaran di alam maya ni kan? tahniah ye datin sbb da nk dapat cucu..heheh mesti seronok rasanya kan? kite pon da ehem ehem ni..letih betul pregnant time cuaca panas ni..setiap hari lembik dibuatnya..pape pon, tahniah skali lg buat datin, take care yea...

ima said...

salam datin el...lamanya tak dengar cerita...timbul2 dah nak dapat cucu...tahniah ye!!

Faz said...

salam kak..
sy pon duk tnggu mane akak hilang,, cos lame sgt x update blog, :)

Datin El said...

salam Achik..Alhamdulillah dah berisi rupenye..tahniah dan jage diri baik2 ye.

Datin El said...

ima..t.kasih..hehe tenggelam sebab letih sangat.skg dah ok sket.

Datin El said...

Faz..tq ade juge yang masih sudi menunggu akak ek..hihi

LiNda said...

Salam Datin El...

wahhh... sekali muncul, terus bersama khabar gembira.

Tahniah ! Tahniah !

muahhhhh.... rinduuuuu

kak ina kl said...

salam Datin El...ingatkan dah tak sudi nak berkawan dengan kami yang orang biasa ni..

tahniah...tentu yang excited bakal grand ni...semuga selamat hendaknya.

ala itik tu kan biasa ajer tak setanding dengan peralatan kat dapur Datin tu..

Datin El said...

kak ina..ape pulak tak sudinya.kite ni biase2 jelah nothing speasial..dapur kite ala kadar je..

maz bahrain said...

salam rindu kakkkkk..msih ingat lgi ke dgn dri ni...kak TAHNIAH buat kak sklrga..smoga sgala urusan diprmudahkan kelak..amin...kita pun smjak blik msia ni.xsmpayt sngat nk brblog...msa x menyebelahi kita sngat..mcm2 yg nk kna urusakan..kita dah buat blog bru kak..ilhamdapur.blogspot..jmput lah ye kak klu free..miss u kakkkk..

Datin El said...

Maz..rinduuuunye..mane boleh lupa..nanti akak gi umah baru maz ye.

myfuzzyworld said...

Salam Sis & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-