BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 12, 2010

SAYONARA....


SALAM PERPISAHAN BUAT SEMUA....

KALAU ADA SUMUR DI LADANG
BOLEH SAYA MENUMPANG MANDI
KALAU ADA UMUR KU PANJANG
BOLEH KITA BERTEMU LAGI..

33 comments:

cheqna said...

salam
nape ni????

inahar ali said...

salam datinel..laa nk pi mana lak nih?? nk pi jauh ke?? harap dpt jumpa lagi ye! jgn berpergian lama sgt ye!! will miss u a lot!!!

hana said...

huhuuuuu... akak nak g mana tuhh?! `jangan tinggal daku..oh dewii... oh pojaanku!`

JaSSNaNi said...

salam k.ummi... nak gi mane??

ape pun.. nani harap kak dapat join sini lagi nanti.. :)

izahdaut said...

salam datin el..nak ke mana tu? harap jumpa lagik la...

NJ said...

Salam datin el...
nak kemana tu ucap selamat tinggal ni?..pegi holiday ker?pegi umrah ker?...jgn lama nti kami2 rindu kat datin...
apa pun didoakan selamat selalu dan bahagia juga sihat hendaknya..

♥LOVE2COOK♥ said...

Datin!!! Where r U going???

::from::kitchen::with::love:: said...

mengapa kah???
kemana kah???
kenapa kah???

piewahid said...

Datin,
jgn buat suspen kengkawan, tak baik!

Datin sayonara pada sedara mara masa nk balik dri jenjalan bru2 ni je kan, kan, kan???

zulkbo said...

salam..
alahai..merajuk ke?
nape nak pencen awal ni
kan hari masih muda..
tak best la you dah tak de..
sob..sob..

Datin El said...

salam kawan2 tersayang..
cheqna
inahar
hana
jassnani
izahdaud
NJ
lovetocook
fromkitchenwithlove
piewahid
zulkbo

bukan merajuk atau saja2 nak pencen awal tapi demi tuntutan sebagai isteri ibu n ...hehe.. terpaksalah kita berpisah sementara dengan kawan2 semua..insyaAllah setelah segala tugasan kita selesai kita muncul semula kat sini ye...

kakcikseroja said...

Salam Datinel...

baru saja hati kakcik tertanya2, ke mana gerangan menghilang? Tiba2 ada post SAYONARA pulak! Nak ke mana? :(

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak EL..walau apa jua yg akak lakukn semoga akak sihat selalu & ceria selalu...jika ada kelapangan....kembalilh kealam maya nie semula.miss you kakkkkkk..!!

mohdandmeriam said...

salam datin..eh kenapa bersayonara ni..ke dah dapat cucu..lelaki ke perempuan..tahniak dari makcik yam buat datin..apa pun jangan pergi lama2 tahu..nanti kami semua rindu pada datin..

Datin El said...

salam
kakcik
Azatie
kakyam
t.ksh banyak..belum dapat cucu lagi..kita menghilang sekejap insyaAllah nanti jumpa lg..

LiNda said...

Sekejap jek tauuuu....

indahhouse said...

salam datinel,
apa khabar kak? saya datang menjenguk. cuti ya kak? Moga segala urusan dipermudahkan Allah. jangan tutup blog tau kak. saya nak korek2 almari resipi. :D

umihoney said...

Salam sejahtera buat Datin El,
Apa pun yang Datin sedang jalani Umi doakan kebahagiaan buat Datin.Semoga semuanya di permudahkan.Harap2 to see you soon ya. Take care and may Allah bless you and family always.

Ummi Hanie said...

salam datin el,

eh ke mana dan kenapa ni ?

jgn merajuk ye...

keep on blogging ;)

DrSam said...

salam datin el. semoga dapat segera menyelesaikan tanggungjawab dan tugasan dan kembali berkongsi cerita di blog ini.

Leech Miracle said...

Kami dari Leech Miracle dengan kerjasama PUSMAL Universiti Malaya
berbesar hati menjemput anda menyertai program anjuran kami.
Maklumat lanjut,
layari : www.LeechMiracle.com

piewahid said...

salam Datin,
kalau la datin buka blog ni, saya dtg utk ucapkan:

1. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.

2. Semoga segala doa, ibadah dan taubat kita dimakbulkan-Nya dan semoga berbahagia dunia akhirat.

3. Terima kasih sudi menjalin silaturrahim yang sungguh bermakna & berkongsi pengalaman yang sangat berharga.

4. Terima kasih juga kerana sentiasa memberi sokongan.

5. Berhati-hati di jalanraya.

Anawahid said...

datinnnnnnnnnn... bila nk balik ni.... huwaaaaaaaa.... ai miss u so much datin.. huhuhuhuhu

Yan said...

Salam DatinEl,.

baru ingin berkenal2, sudah menjauh..sedihnya..

Peri PiA said...

rindu

sis intan said...

salam ziarah. baru nk kenal, dah nak menghilang.. :)

moga cpt kembali memasak.

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi Datin, how are you doing? Selamat Berpuasa dear..take care! :D

eliyaezlinalias said...

salam datin...
da setahun 2bulan datin senyap dr blogging...bila nak kembali datin?

Datin El said...

eliyaezlinalias
salam..haha nak gelak jap..1 tahun 2 bulan itulah umur cucu tersayang..sy sangat sibuk dgn dia tak sempat nk berblog klu ada mase curi2 tgk blog..ingatkan nk start juga dlm sebulan dua lg tp rasanya mmg tak boleh sbb tak lama lg si kenit ni nak dpt adik..anyway t.ksh sgt kat eliya..

eliyaezlinalias said...

oooo datin cuti sbb jga cucu yea...
erm...harap sgt datin aktip balik...selit2 lah yea kesempatan tuuu

Datin El said...

eliyaezlinalias..

insyaAllah..mdh2an ada kesempatan..tq.

ilahjy said...

seronok dpt berjabat tangan dgn datin el dimajlis kawen anak kak CM..cantik orgnya kekal muda..anak2 ilah kata datin nmpk muda wpun dah ada cucu..emmmm ikhlasss..

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Hello dear Datin! Hru there? Dropped by to say hi...take care ♥