BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, June 23, 2010

Roti sedap di restoran Wadi Hadramawt ampang..










Salam pagi khamis buat semua semuga ceria2 dan sihat sejahtera hendaknya...

kawan-kawan semua sila layan gambar2 n jamu mata dulu ye..cerita nanti kemudian.. kite kena cepat ni nak kemas apa yang patut sebab sekejap lagi nak bertolak ke perak seterusnya ke penang n kedah sambung cuti2 dengan opah tentu opah dah siap tunggu depan pintu dengan beg besar yg penuh dengan bekalan ..hihi orang tua seminggu sebelum berjalan dah siap berkemas bukan macam kite ni yg dah tua juga tapi selalu buat kerja last minute....insyaAllah jumpa lagi next week klu mengikut plan awal kami akan pulang pada hari selasa..ok babaiiiii

15 comments:

kakcikseroja said...

Salam Datin El..

wah .. seronok tu.. jalan-jalan lagi. Kakcik tahu Restoran Hadramawt tu tapi belum pernah 'singgah'. Cadangnya esok malam nak ke Al Rawsha lagi.. :)

indahhouse said...

salam kak datinel,
oh, selamat cuti2 lagi kak. seronok saya dengar kak n family jalan2 ngan opah :D teringat arwah nenek my hubby. mcm tula dulu :), tapi tak jauh. anak2nya skitar selangor je..

sweetie2010.blogspot said...

salam kenal, selamat bercuti, follow u.

Datin El said...

kakcik salam

seronok campur penat..hehe

hee..sedap ke makanan kat situ kakcik..boleh gi ni..

Datin El said...

indahhouse salam

Opah ni memang minat makan angin.. kitaorang layan jelah..janji dia bahgia..

Datin El said...

sweetie2010

salam kenal juga dr saya..t.ksh banyak2 sudi singgah..

zulkbo said...

salam..
amboii dudul Ampang
juga ke..dekat la kita?

mohdandmeriam said...

salam datin..kiranya dah lengkaplah satu mest malaysia pergi bercuti..hehe..kakyam tumpang seronok..
kakyam harap datin n keluarga selamat dalam perjalanan pegri n pulang..
berhati2 dijalan raya
enjoy your holidays..

MamaFaMi said...

Huhuhu... asik jalaaaaaaan je tau. Jeles kita!

zarin said...

opah suka berjalan jalan ye...bestnya :D
anyway selamat berjalan2

khai said...

salam Datin El,
yg satu tu cam moroccon soup ker? sy baaaru bljr buat itu sup..xsabar nk tunggu citer makan2 sterusnya kat restoren nih. kut2 sama ngn kat UK maka balik nnt leh dikunjungi..

inahar ali said...

salam rindu datinel..amboi..masih jenjalan lg ye?? restoran arab yg kita bese pi kt jln ampang tu ialah al rawsha jek ! selalunye ke rest.tarbush kt ampang point..x selalu ler..hanya bila teringin mknan araab jek br pi..hehe!

piewahid said...

salam Datin,
waa... jalan lagi. moga selamat pegi & balik.

p/s- roti tu nampak mcm bagus utk diabetic kan?

LiNda said...

salam kak .. harap sihat and berseri-seri hari ini .

Ada award utk kak .. dipersilakan ambil yeaaa...


pssst ... akak ada facebook tak ? kalau ada, add saya Normaslinda Nordin . tq

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya :)