BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 21, 2010

Layan Diri..

fish n chip

lamb chop

Assalamualaikum...salam sejahtera..hampir seminggu juga kite menyepi diri dari bersiaran ..semenjak dua menjak ni keadaan kesihatan tak berapa mengizinkan untuk kite mengadap pc ..
batuk selsema menyerang diri ini badan pun sungguh tak selesa dan lemah sangat setelah ambil ubat pula mata mulalah mengantuk dan macam org lalok..jadi dalam seminggu ni kita banyak berehat siang malam..jadi ' rakyat' dalam rumah ni terpaksalah melayan diri memasing..
so gambar2 kat atas tu anak2 jantan kitalah yang masak..siap ambil gambar dan berpesan ' letak kat blog umi tau"..masak pun main bantai je gunakan bahan2 ready made ... cepat dimasak dan sedap dimakan..

18 comments:

RiShaZalia said...

salam datin el... lia nak hidangan yg pertama yek ;-)

RiShaZalia said...

salam datin el... lia nak hidangan yg pertama ok :D

Datin El said...

Rishalia salam

Hidangan pertama..siap ..tunggu ye jap lg akak hntar..hehe t.ksh lia..

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi Datin, hru doing dearie? I'm good here...;)

Oooo self-service ye? Okok, lemme see which one I want...everything there maybe! hehe ;)

kakcikseroja said...

Untungnya ada anak bujang yang pandai memasak.. nampak pun sedap! :)

Azian said...

Salam Datin, wah beruntung ada anak2 yg boleh masak.Walaupun instant tapi nampak sedap!.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak EL...atie doakn semoga akak cepat sembuh & dpt menyambung urusan rumahtangga....

Datin El said...

love hi..

hehe..dah licin..

Datin El said...

kakcik salam

bolehlah lepas2 sesak..

Datin El said...

Azian salam

Alhamdulillah dorang ni bolelah setakat lepas tekak masing2 tp sepahnye yg tak tahan..tq azian.

Datin El said...

Azatiesayang salam

t.ksh doakan akak..nak sambung kerja tu yg lemah..hehe

Datin El said...

Azatiesayang salam

t.ksh doakan akak..nak sambung kerja tu yg lemah..hehe

zulkbo said...

salam Datin
phewwww..sedapnay
masakan..boleh habis ke makan
banyk2 tu..he he

Datin El said...

zulkbo salam

nak ambil hati punye pasal kenalah habiskan .kambing kite tak makan ..tq zul.

indahhouse said...

salam datinel,
cayalah kak...anak2 bujang kak yang masak? masakan western lagi.
windu kak juga.

cikmanggis said...

alamak bestnya..adik ke apik yang masak ni?..boleh buat menantu anak jantan datin ni hehe

Datin El said...

indahhouse salam

masak cara dorang je..hehetq nur.

Datin El said...

CM..salam

tiga2 org masuk dapur tapi yg jadi org suruhan adik la..