BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 4, 2010

Sambal udang galah & sup sayur tahu telur...






Assalamualaikum...selamat tengahari..
Aduhai..mengantuknya mata ni.. tanah gelap lagi pagi tadi kita dah gerak ke hospital Serdang temujanji dengan prof Long..biasalah kalau lewat sikit alamat lambatlah pulak selesai urusan disana...
Dalam pukul11 pagi kita dah sampai rumah malas nak singgah mana2 sebab kepala pening2 lalat ..lepas rehat sekejap mulalah menyinsing lengan masak ape yang patut...cincai2 je..oklah malas nak ceta panjang2 nak cari bantal n boommmmmmm.bye..

5 comments:

mohdandmeriam said...

salam datin..pergi hospital buat apa? eh busy body ke kakyam ni..maaf..besarnya n sedapnya udang galah you tu..lepas bangun dari tidur,lepas mandi mesti berselera makan kan..hehe

maz said...

salam kak...udg trgolek2 tu..kita klu npak udg msti berpinau2 bjik mata ni...lauk2 tu smua ada lgi ke..nk tapau ni kak..

Datin El said...

salam kak yam..saya gi hspital setiap 4 bln sekali jumpe dr dan ambil ubat sebab ade masaalah kolestrol tinggi dan tekanan darah pulak rendah..dah tua2 ni macam2 penyakit yg timbul tapi saya redha ade org lagi teruk diuji kan kak yam..

Datin El said...

maz..hehe dah tinggal janggut udang je..

umihoney said...

looks good..thank you for sharing