BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 3, 2010

Alhamdulillah ...Genap 28 tahun....( jadi isteri orang)






.

42 comments:

leen hussain said...

salam datin....semoga berbahagia...amin

MamaFaMi said...

Happy Anniversary buat Datin El dan suami. Moga kalian berbahagia bersama selamanya... amin...

izahdaut said...

tahniah..nampak muda n cantik la gambo potong kek tu... saya doakan datinel dan suami berbahagia hingga ke hujung nyawa..

SIREH JUNJUNG said...

tahniah pada seorang wanita yg sudah di miliki selama 28 tahun...wlau dugaan terdampar namun kesetian dan keikhlasan membuatkan dirimu sentiasa di sisi nya..

nenek suka tgk gmbr old school tu.. nostalgia kan.. ha ha

piewahid said...

slm datin el,
alhamdulillah & tahniah.
smoga berkekalan dan berbahagia dunia akhirat.
masih hensem dan awet muda datuk dan datin...:)

Datin El said...

leen hussain..t.kasih leen..

cikmanggis said...

selamat ulanh tahun datin!!! peewiit kihkih jambul tu..

Datin El said...

MamaFami..tq mama ..mudah mudahan macam tu lah hendaknye..

Datin El said...

izahdaud..t.ksh izah..hehe dalam gambo nampaklah muda..pakai bedak tebal tu..hihi

Datin El said...

Sireh Junjung..28 tahun dah berlalu dalam sekelip mata je ..terasa baru saje main2 balas surat cinta..hihi..y.ksh..

Datin El said...

piewahid..terima kasih banyak diatas doa tu..hehe hensem..ye ke..bahaya ni..

Datin El said...

cikmanggis..haha..kalau dia tau mati..ingat lagi tak umah ni..

azian said...

Happy Anniversary Datin. Semuga berpanjangan dan bahagia selalu!

mohdandmeriam said...

salam datin..alhamdulillah dah 28 tahun bersama ya..didoakan berbahagia selalu ..tenguk atas macam muda lagi..apa rahsia awet muda datuk n datin ni..tenguk gambar bawah, zaman seluar bell bottom ke..

LiNda said...

Wahhh.... manisnya Datin El ...

Tahniah Datin dan Dato' ..

sonata anak kancil said...

Salam Datin El - happy anniversary - semoga sentiasa berbahagia selamanya

hana said...

pestaim tengok muker akak... anggunnnn.... hihi... omedetou wat datin dan suami.. moga terus berkekalan yer kak! aminnnn.....

maz ilhamdapur said...

Salam kak..sori hri kita ni bru nk on laptop..HAPPNY ANNIVERSARY BUAT KAK N HUSBAND..smoga kasig sayang kekal spnjang hayat dan sntiasa dlm rahmatnya..muda lgiiii...sbaya kita ke..jgn2 buat mlu je kita duk pngil kak ni..apa2 pun cayang kak...muahhh..

S.I.T.I said...

tahniah datin!
semoga kekal hingga hujung nyawa.

(nak ckp semoga kekal hingga ke anak cucu dah tak sesuai sbb datin dah nak jd nenek...:))

indahhouse said...

salam datin el,
cayalah,lamanya kawin kak... Happy anniversary buat datin el dan suami. Moga dimurahkan rezki dan kebahagiaan yg berpanjangan. nak tumpang amik berkat sepotong kek ya datin el. :)

Datin El said...

Azian..salam..t.kasih banyak2 sangat ye Azian..

Datin El said...

salam kak yam..t.ksh banyak hehe gambar jauh nampaklah muda sikit kalau tenguk dekat banyak kedutnye hehe zaman bellbottom..dah habis lawo le tu..

Datin El said...

Hana..hehe kembang kuncup bace komen hana ni..anyway t.ksh banyak ye hana..

orang muo said...

Selamat menyambut hari ulang tahun perkahwinan ke-28... smoga puan[datin] dan suami sentiasa bahagia di samping anak-anak, cucu & keluarga... murah rezeki dan dipermudah segala urusan oleh Allah swt. Amin

Datin El said...

linda yang manis hihi tu mase manis linda tak tenguk lagi mase kelat..
t.ksh banyak ye linda.

Datin El said...

Maz..t.ksh banyak..akak dah tua lah sesuai sgt maz panggil akak ..

Datin El said...

sonata..terima kasih banyak2 sangat..

Datin El said...

siti..t.ksh itulah yg kita harapkan ek semuga kekal hingga hujung nyawa.

Datin El said...

Nurindah..rasa sekejap je dah 28 tahun..t.ksh ye..

Sue said...

Happy Annyversary Datin El..

Faz said...

frenkly, u look cantikla...

btw congrats.. bukan senangkan nk tempuh smpai 28 thn,,yg pling pnting saling faham & tolak ansur.. :)

ima said...

salam Datin El...happy anniversary buat Datin El dan suami...semoga kebahagiaan berkekalan selamanya.

Datin El said...

sue..salam..t.ksh banyak ye..

Datin El said...

orang muo..salam t.ksh sudi singgah dan doakan kebahgiaan kite..

Datin El said...

Faz..salam..hehe yeke..t.ksh banyak..buat kita berdua Alhamdulillah tak ade masaalah sangat..dia yang selalu bertolak ansur..

Datin El said...

ima..salam t.ksh ..semuga begitulah hendaknya..

umi_e said...

Salam...

Semoga terus berbahagia dan kasih sayang berkekalan...

Datin El said...

Umi e..t.ksh banyak diatas doa tu..mdh2an Allah makbulkan amin..

Mat Gebu said...

salam datin el..hepi belated anniversary yeaa...wajah datin tak ubah byk dari muda, lagi2 tang idung tu..mentenn lawaaa...

Datin El said...

salam che'MatGebu..terima kasih banyak che' Mat terharunya kite diatas wish dan kesudian che'Mat singgah blog kite ni..haha gelak besar n kembang kuncup hidung kite diatas pujian tu..tapikan kalau gebu macam che'mat lg best kan..

inahar ali said...

salam datinel...huwaaaaaa....camner leh termiss gambo datinel yg cunngmelecung nih!!! mmg cantik & anggun sgt!!! patut ler cikabe sayang giler dh 28 tahun ye datin..hepi aniversari wat datinel & dato' ye..moga cinta kasih kalian semakin mekar sentiasa & berkekalan bahagia hendaknye..aminn!! tahniah ye!

Datin El said...

salam inahar..aduss tetas seluo kite sbb ade bende yg mengembang..t.ksh yang teramat diatas doa dan ingatan pn doktor ni ye..