BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, June 8, 2009

TQ cikmanggis cayang....

walaupun dah lama tak timbul kat sini tapi selalu juga merayap jenguk blog kengkawan...bila raund2 pagi ni nampak pulak ada award dari best friend El ...cikmanggis ..mekaseh bebanyak eh.bila tenguk vespa tu ..teringat pulak zaman dolu2 kan CM kita bedua ni selalu naik moto . tudung berkibar2 macam bendera masa tu kita berdua ni pakai tudung labuh la ni dah tinggal sekerat je maklumlah dah tua...tak banyak benda yang nak di sorokkan...kah kah kah...anyway buat teman ku cikmanggis terimalah pelukan dan ciuman paling manja dariku muahhhhhhhh................. soklan2 tu maleh pulak nak jawap..tak pe kan CM


EL harap teman2 yang singgah diumah ni sudilah terima pula award diatas ni sebagai ingatan dari el buat semua terutama ,
Ayohwang
inahar ali
ct delima
kakasma
zaidharis
ultramama
kakzai
alamak tak ingatlah sapa lagi ....

5 comments:

cikmanggis said...

salam datin...hehe banyak kenangan manis datin!naik motor tak pakai topi keledar!,tudung labuh datin melibas libas muka kita hihi...banyak kenangan indah-indah!...sangat berharga,dan tak mungkin dapat ulangi lagi saat-saat tu,...kawan-kawan kita..mrs no name,ana....Datin adalah kawan ketika susah dan senang!..terima kasih ya....

Leya said...

datinel bila nak berblog lg nih...

Datin El said...

cikmanggis... hahaha...kelakar giler kan masa tu..tapi skg semuanya dah berlalu dan jadi sejarah .
..terlalu cepat masa berlalu..


leya...nanti dulu ye cayang minggu ni kita nak gi k'tan..minggu depan kite dah free bolehlah nak sambung berblog..tenkiu

Eve A said...

hi datin el salam perkenalan..
dr sy

Datin El said...

hai Eve t.ksh banyak2 sudi ziarah salam perkenalan juga dari saya.