BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 8, 2009

labu masak lemak sambal udang tauhu dan tempe.






Salam ramadhan dan selamat berpuasa buat semua..didoakan agar kawan -kawan sihat dan sejahtera disamping menjalankan ibadah dibulan yang mulia ini..ramadhan semakin menghampiri kepenghujungnya terlalu amat cepat ianya berlalu ...
Terasa kosong meja makan diwaktu berbuka semalam anak-anak dah kembali kedestinasi masing2 tinggallah kita 2..3 kerat kat rumah ni nak masak pun dah kurang mood..tapi kena juga masak kalau tak nak makan apa pulak kan...so semalam masak sesempoi yang boleh dan malas nak kepasar masak apa yang ada kat dalam petiais tu ...untuk hari ni pulak masih no idea...

11 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

eryn sokak tgk bekas lauk tu...semua bekas lauk akak lelawa...nak jugekkkk...yg itam paling memikat kolbu den..hikhik....

bintangku said...

wah kak.. malas2 pun, mengancam jgk menunya. Kalo rajin, lg ler mabeles!

ain said...

alahai kakkk...kita pun plan nak buat labu msk lemak gak ptg ni. labu buat koci semlm ada lebih. pas tu sambal tumis ns lemak tu hr ada belen gak. nampak akak nyer combo,lg bersemangat sy nak masak nanti!!hehe

DrSam said...

memang kena betul kombinasi menu tu. Boleh tambah 2 pinggang nasi ni :)

Datin El said...

eryn..hitam tu menawan..nak jugak ke nanti lah akak poskan ye.

Datin El said...

bintangku..malas2 pun kena rajinkan jugak..nak makan yang beli tak berapa nak jalan..bimbang membazir..

Datin El said...

ain..kuih koci labu takde lebih ke..kalau ade simpankan utk akak ye..nnti akak pi amek.hihi

Datin El said...

DrSam..nak ngam lagi kena ade ikan / ikan masin goreng mau 3 pinggan nasik..

MaNjE said...

salam,
btl tu..klau tgl berdua, bertiga,
masak byk2 kang jenuh nk ngabiskan..
sudahnye terbuang pulak..

Datin El said...

manje..tulah pasal..masak alakadar jelah..

geraugebang said...

bestnya udang sambal tu datinel. memang gu dia tu, lomak labu ngan sambal udang.