BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 4, 2009

UNDANGAN BUAT SEMUA.....



Assalamualaikum ..harapan dan doa semuga sahabat2 semua didalam peliharaan Allah hendaknya..
Sudah agak lama kita tidak bersiaran ..masih ingat lagi ke semua kat diri ini...hehe sebenarnya kita agak sibuk banyak sangat perkara yang perlu diurusi..
InsyaAllah jika diizinkan Allah kita akan mengadakan sedikit majlis kesyukuran sempena pernikahan anak sulung kita pada 14 hb nov dikampung halaman kita di johor dengan rendah hati kita sekeluarga menjemput kawan2 yang berkelapangan untuk hadir kemajlis kami..
terima kasih..

33 comments:

ain said...

salam dati El..apa kabar??lamanya akak menyepi. Selamat hr raya ye kak.

Tahniah ye kak, nak dapat menantu. Tak jauh tu dr tempat sy. Insyaallah, ada rezeki dn kelapangan, sy akan ke majlis anak akak tu! Tahniah lg sekali!!!

S.I.T.I said...

Tahniah buat datin el yg tak lama lg akan dpt menantu...

Datin El said...

Ain..akak sibuk sikitlah ain insyaAllah lepas selesai2 ni akak ligat semula kat sini ye..

Datin El said...

siti..terima kaseh..jemput dtg ye..

LiNda said...

Salam Datin..

Wahh.. patutlah berseri-seri, rupanya nak jadi mak pengantin . heheee

Tahniah and moga semuanya selamat berjalan lancar .

Terima kasih atas undangan itu .

MaNjE said...

wah dah nak bermenantu ye datin..
tahniah manje ucapkan..
seronoknye tengok orang kawin..
heheh~

Datin El said...

salam linda..hee..rasa semakin tua lah..
kalau free jemputlah dtg ye..kenduri kecil2 je..

Datin El said...

manje..awak bile lagi klu makan nasik minyak tu jgn lupe makcik ye..

kak ina kl said...

salam datinel...alahai jauh bebeno..tak buat kat sini ker?

selamat menyambut menantu dan semuga majlis berjalan dengan sempurna.

geraugebang said...

tahniah ya. Wah dah nak dapat menantu datin.

Datin El said...

salam kak ina kl...terima kasih..hajat orang kg nak buat kat sana..johor tak lah jauh sangatkan..

insyaAllah anak2 yang lain kalau ada jodoh kita buat kat sini pulak ye.

Datin El said...

gerau..t.ksh ..dah sampai masa ..terima jelah..jemput datang ye.

bintangku said...

Salam.. dah lama tak bersiaran yer.. rindu nak tgk menu2 akak.

Tahniah kak, dpt menantu.. tak lama lagi boleh ler dpt cucu. :)

zaidharis said...

tahniah datin,
insyaAllah,
ada masa lapang,
sampai kot,
hehe...

tapi,
datin ada buat pencuci mulut tak?
hehehe..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

Datin El said...

Zidharis..t.ksh .jemputlah datang ye..pencuci mulut insyaAllah ada .jangan bimbang.

Datin El said...

bintangku..t.ksh banyak..cucu..alamak dah nak jadi nenek lah pulak..hehe

LOVE said...

Advance wishes for the wedding ye kak! ;)Datin mesti bz giler kan! ;) Take care always!!!

Datin El said...

love..t.ksh banyak.. akak tak lah busy sangat sbb buat majlis simple2 je..jemputlah datang ye.

fzi said...

Salam datin...
Wahh datin dah nak terima menantu dah...tahniah k...hehe
kalu dekat nak jugak pegi majlis datin tu... Moga majlis berjalan dengan baik dan pasangan pengantin diberkati Allah swt... aminnn

Datin El said...

fzi..terima kasih banyak..mudah2an macam tulah hendaknya.

Hidet said...

Salam.

Tahniah buat datin el..
ni jemput betul2 ke olok2 ni?
dekat jek ngn tempat saya ni..hehe

Datin El said...

hidet..ade ke jemput olok2 kalau sudi jemputlah datang..lama menyepi tanpa berita gi mane?

Hidet said...

ada jek kat sini akak datin el..
selalu jek masuk tengok tapi x komen..

orait..
kasi la kontek number..
boleh saya call utk confirmkan datang..

kang sesat2 leh kontek..

number saya : 012-7796200

Datin El said...

insyaallah nanti akak bagi..

englishvintages said...

salam datin el..hrp sihat selau..wah nak terima menantu..kalu dekat mesti mona sampai..sbb jauh , so mona kirimkan doa semoga kedua pengantin sentiasa bahagia.

Datin El said...

englishvintages..terima kasih banyak ye mona..

Jieda said...

salam datin El..lama tak menjenguk.Dah nak dapat menantu ye hehehe..apapun tahniah diucapkan.

Datin El said...

salam jieda..t.ksh jemputlah datang kemajlis akak tu nanti ye.

ima said...

salam datin el...tahniah kak,nak dapat menantu... ooo nak buat kenduri kat kg cahaya baru ye...dekat je tu dgn umah saya...

Datin El said...

ima..t.ksh kalau dah dekat tu jemputlah datang ye.

NJ said...

salam kenal dan ziarah..datin el
saya baru masuk sini dan majlis kat cahaya baru tu hari ni jugak..kalau x dpt la kenal2 dgn datin el..dan lain2...tapi apa nak kata..maybe lain kali boleh la kan..my hubby org cahaya baru jugak..sepupu kepada rahmat tohak..emm dekat je tu kan..

NJ said...

salam kenal dan ziarah datin el
saya baru masuk sini hari ni plak majlis tu..kalau x dpt pegi sekali jumpa dgn datin el dan yg lain2..deakt sgt tu..actually my hubby pun asal cahaya baru..sure kenal dgn family datin..hubby sepupu pada rahmat tohak (MEGA)..tu la kan dekat sgt...maybe lain kali la kot..x de rezeki hari ni..